The army of lovers israelism

Army Of Lovers  Israelism  YouTube
Army of Lovers Army of lovers в современном составе Сверху вниз Доминика Печински ЖанПьер Барда.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Army Of Lovers Alexander Bard JeanPierre Barda Michaela De La Cour Dominika Peczynski La Camilla.
Перевод песен Army Of Lovers перевод песни Crucified
Oorsprong Army of Lovers ontstond in 1987 uit de band Barbie de naam Army of Lovers werd ontleend aan een cultfilm uit de jaren 1970 Armee der Liebenden.
Army of Lovers  Wikipedia wolna encyklopedia
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни Crucified группы Army Of Lovers.
Army of Lovers  La Plage de Saint Tropez  Belgium 1993
Army of Lovers szwedzka popowa grupa muzyczna Nazwa formacji została zaczerpnięta z filmu Armee der Liebenden poświęconemu gejowskiemu aktywiście Rosie.
Сборник  Лучшие Хиты дискотек 708090 годов 2016 MP3
Один в Один! Алена Свиридова Дмитрий Бикбаев Надежда Грановская Army of Lovers Crusified.
Väärin kuullut lyriikat  Väärin kuultuja ja ymmärrettyjä
Скачать Сборник Лучшие Хиты дискотек 708090 годов 2016 mp3 через торрент совершенно.
rutorinfo  Сборник  Легенды Ретро FM Vol3 Compiled
Väärin kuullut lyriikat eli vaarinkuullutcom on sivusto jolle on kerätty ihmisten väärin kuulemia ja ymmärtämiä laulunsanoja jotka saavat usein kokonaan.
Gates of Vienna
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта Администрация не несёт.