Lit the parade army of lovers

Army of Lovers (с  англ.  —  «Армия любовников») — шведская поп-группа , созданная в 1987 году. Они прославились своей экстравагантной внешностью, видеоклипами режиссёра Фредрика Боклунда (часть из которых оказалась запрещена на MTV ) и костюмами, созданными Камиллой Туллин.

поп , диско , танцевальная музыка , евродэнс

1987 — 2001 , 2003
2007 , 2009 , 2011
2012 — настоящее

английский
французский
иврит (частично в некоторых песнях)

Ton Son Ton
Stockholm Records
Polydor
PolyGram
Universal

Army of Lovers  Википедия
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни Lit de Parade группы Army Of Lovers.
Перевод песен Army Of Lovers перевод песни Crucified
Army of Lovers Army of lovers в современном составе Сверху вниз Доминика Печински ЖанПьер Барда.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни Crucified группы Army Of Lovers.
Army of Lovers  Wikipedia wolna encyklopedia
Army of Lovers is een Zweedse popgroep die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert De band dreef het fenomeen camp op de spits.
Плейлист Радио Ваня на сегодня
Army of Lovers szwedzka popowa grupa muzyczna Nazwa formacji została zaczerpnięta z filmu Armee der Liebenden poświęconemu gejowskiemu aktywiście Rosie.
Ретро ФМ  Слушать Онлайн  Плейлист
Список песен которые играли сегодня на радио Ваня.
Vacuum  Википедия
Слушать радио онлайн бесплатно Online радио фм слушайте в прямом эфире бесплатно и без.
Хитпарад радиостанции Ретро FM  MOSKVAFM
Vacuum шведская синтипопгруппа в настоящее время состоящая из Маттиаса Линдблума и.