Army of lovers tropez

Army of Lovers  La Plage de Saint Tropez  Belgium 1993
Army of Lovers Army of lovers в современном составе Сверху вниз Доминика Печински ЖанПьер Барда.
Перевод песен Army Of Lovers перевод песни Crucified
Один в Один! Алена Свиридова Дмитрий Бикбаев Надежда Грановская Army of Lovers Crusified.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни Crucified группы Army Of Lovers.
Army of Lovers  Wikipedia wolna encyklopedia
Oorsprong Army of Lovers ontstond in 1987 uit de band Barbie de naam Army of Lovers werd ontleend aan een cultfilm uit de jaren 1970 Armee der Liebenden.
Army Of Lovers  Israelism  YouTube
Army of Lovers szwedzka popowa grupa muzyczna Nazwa formacji została zaczerpnięta z filmu Armee der Liebenden poświęconemu gejowskiemu aktywiście Rosie.
СенТропе  Википедия
Army Of Lovers Alexander Bard JeanPierre Barda Michaela De La Cour Dominika Peczynski La Camilla.
SaintTropez  Wikipedia
Песни о СенТропе есть в репертуаре Pink Floyd Slim Баста музыкант Рики Мартина Army of Lovers.
Зарубежные клипы 90х смотреть онлайн  Клипы ТУТ!
SaintTropez French pronunciation sɛtʁɔpe SantTroupès in Provençal dialect is a town 100 kilometres 62 miles west of Nice in the Var department of.
A Summer in St Tropez 1983 Vhsrip 698mb Un été à
Помните как вы отрывались под песни 90х на дискотеке Или как до дыр затирали кассеты.