Army of lovers love

Перевод песен Army Of Lovers перевод песни King Midas
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни Obsession группы Army Of Lovers.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Лингволаборатория Амальгама перевод текста песни King Midas группы Army Of Lovers.
Army of Lovers  Wikipedia wolna encyklopedia
Overige Singles When The Night Is Cold 1988 Love Me Like A Loaded Gun 1989 Babys Got A Neutron Bomb 1989 Ride the Bullet 1990 My Army Of Lovers 1990.
An Army of Lovers  The Sacred Band of Thebes  History
Army of Lovers szwedzka popowa grupa muzyczna Nazwa formacji została zaczerpnięta z filmu Armee der Liebenden poświęconemu gejowskiemu aktywiście Rosie.
Army Of Lovers  Israelism  YouTube
Louis Crompton argues that male love and military prowess went hand in hand in classical Greece.
Army Of Lovers  Let the sunshine in  Official Video
Army Of Lovers Alexander Bard JeanPierre Barda Michaela De La Cour Dominika Peczynski La Camilla.