Army of lovers israelism official

Army Of Lovers  Israelism  YouTube
Army of Lovers Army of lovers в современном составе Сверху вниз Доминика Печински ЖанПьер Барда.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Army Of Lovers Alexander Bard JeanPierre Barda Michaela De La Cour Dominika Peczynski La Camilla.
Army Of Lovers  Crucified Official Video  YouTube
Army of Lovers is een Zweedse popgroep die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert De band dreef het fenomeen camp op de spits.
rutorinfo  Сборник  Легенды Ретро FM Vol3 Compiled
Directed by Fredrik Boklund in 1991 Single taken from the album Massive Luxury Overdose.
Gates of Vienna
Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта Администрация не несёт.
Timeline of Zionism  Wikipedia
After being taken down twice by Blogger within a single week we got the message Its Time To Go Gates of Vienna has moved to a new address.