Army of lovers crucified remix

Army Of Lovers  Crucified Nuzak mix 1991 HQ  YouTube
The glamorous music group Army of Lovers and their stylish but hilarious video Crucified.

Army of Lovers is een Zweedse popgroep , die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert. De band dreef het fenomeen camp op de spits.

Army of Lovers produceerde vlotte, ietwat oppervlakkige dansmuziek, en werd soms met ABBA vergeleken, waaraan het dan ook een eerbetoon bracht. De groep was behoorlijk populair onder de homoscène , omdat zij veelvuldig van travestie en androgyne kenmerken gebruik maakte en de scheiding tussen seksuele geaardheden ironiseerde; ook voerden de leden campagne voor het homohuwelijk en algemene verdraagzaamheid. Ze verloren evenwel nooit hun gevoel voor zelfspot.

Het lijkt erop dat Army of Lovers, algemeen genomen, muzikale satire bracht: zij dankten hun roem in de eerste plaats aan hun extravagante voorkomen, en hun soms ongebruikelijke popmuziek, die steeds gemakkelijk in het gehoor lag, profiteerde hiervan. Army of Lovers is stilistisch een (opzettelijk) ultra-decadente voortzetting van de camp-traditie, ofschoon het melodisch hier en daar uit de band springt.

Sommige hits van Army of Lovers werden overgenomen door andere artiesten. Sommigen brachten een exacte cover van de teksten, anderen gebruikten de melodie om er een eigen versie van te maken. Zo maakte de Vlaamse zanger Helmut Lotti een aangepaste versie van "Israelism" en de Vlaamse zangeres Liliane Saint-Pierre coverde "Crucified" onder de titel "Lucifer".

Army of Lovers  Wikipedia
Army Of Lovers Crucified 1991 Nuzak Mix Rockamerica remix 12 Mix Extended Restored by Nikita Manakov aka kombinator1992.
Плейлист Радио Карнавал на сегодня
Army of Lovers is een Zweedse popgroep die zich als zeer extravagant en opzettelijk kitscherig profileert De band dreef het fenomeen camp op de spits.
Alexander Bard  Wikipedia
Список песен которые играли сегодня на радио Карнавал.
Collection of midi with lyrics  olgriskievua
Alexander Bengt Magnus Bard born 17 March 1961 is a Swedish philosopher songwriter record producer TV personality and religious and political activist.
Плейліст Xіт FM Найбільші та сучасні хіти
Collection of midi amp wrk with lyrics P1.
Alexander Bard  Wikipedia
xіт fm Найбільші та сучасні хіти Список пісень що прозвучали в ефірі Хіт fm.
QQ音乐中国最新最全的免费正版高品质无损音乐平台
Alexander Bengt Magnus Bard ursprungligen Bengt Magnus Bard 1 född 17 mars 1961 i Västra Ny 2 i Östergötland är en svensk artist och musikproducent.
rutorinfo  Сборник  Легенды Ретро FM Vol3 Compiled
qq音乐是腾讯公司推出的一款免费音乐服务海量音乐在线试听最流行音乐在线首发歌词翻译手机铃声下载高品质无.